Αντ. Σαμαράς: Απαιτείται καθαρό μυαλό και ακμαίο ηθικό

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 12:59
A- A A+

Η παράταξη της ΝΔ απαιτεί «σαφή ταυτότητα, πολιτικές λειτουργίες σύγχρονου κόμματος και γρήγορη διεκδίκηση επανόδου στην εξουσία», τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής.

«Στις δύσκολες ώρες χρειάζονται δύο πράγματα: καθαρό μυαλό και ακμαίο ηθικό: Καθαρό μυαλό, για να καταλάβουμε τι έφταιξε και να το διορθώσουμε γρήγορα», αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει:

«Μοναδικό μας μέλημα να ξαναστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στα πόδια της, να διαφυλάξουμε πάση θυσία την ενότητά της και να την ξαναβάλουμε σε τροχιά εξουσίας».

Ο κ. Σαμαράς αποδίδει τη «βαριά ήττα» του κόμματός του στην εκλογές της 4ης Οκτωβρίου στο γεγονός ότι «εγκατέλειψε τις ιδέες» του, παρά το ότι αυτές κερδίζουν έδαφος στον υπόλοιπο κόσμο.

«Οι ιδέες μας κερδίζουν έδαφος παντού, αλλά εμείς μοιάζαμε να τις έχουμε εγκαταλείψει. Όμως, χωρίς ιδεολογία, χάνεις την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες…», αναφέρει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει την ανάγκη «επανίδρυσης» της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή