Βλέπει Τάτο ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 15:32
A- A A+

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο συνεχίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από την αγορά της Λατινικής Αμερικής εξετάζουν περιπτώσεις και από την εγχώρια αγορά και το βλέμμα του Ανδρέα Νινιάδη έχει στραφεί στον Ανδρέα Τάτο του Ατρόμητου.

Ο Νινιάδης είδε από κοντά τον 20χρονο μέσο της ομάδας του Περιστερίου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έμεινε ικανοποιημένος. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Τάτος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, που ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά από το γκολ του Όμο.

Όπως αναφέρει η «SportDay» ο σκάουτερ του Ολυμπιακού κράτησε αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του και θα μεταφέρει τις εντυπώσεις του στον Ζίκο. Φυσικά δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κρούση στον Ατρόμητο αλλά είναι σίγουρο ότι αν ο Τάτος συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός δεν θα αργήσει να ενοχλήσει την ομάδα του Περιστερίου.

Αγγλικά σενάρια για Αβραάμ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ¶ρσεναλ στο Εμιρέιτς δεν πέρασε απαρατήρητη και αρκετές ομάδες έχουν στα υπόψην τους τον κεντρικό αμυντικό των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» οι ¶γγλοι ρωτούσαν πότε λήγει το συμβόλαιό του, ενώ ενδιαφέρον έδειξαν η Χαλ, η Πόρτσμουθ και η Γουέστ Χαμ. Οι τρεις ομάδες συλλέγουν πληροφορίες για τον Έλληνα διεθνή, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία και τη Βέρντερ.

Ρεπό στην… παραλία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το ρεπό τους με τον Ζίκο να τους προτρέπει να απολαύσουν τον ήλιο σε κάποια παραλία. Ο Βραζιλιάνος προπονητής είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες του και το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (12/10).

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Το χρειαζόμασταν αυτό. Όλοι σας με έχετε ικανοποιήσει με την προσπάθειά σας. Θα κάνουμε τη Δευτέρα το ίδιο σκληρό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα αλλάξουμε τον τρόπο δουλειάς. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε. Να πάτε όπου θέλετε. Μπορείτε να πάτε και στην παραλία. Έχει έναν υπέροχο ήλιο εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος στους παίκτες του.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις