Ρεχάγκελ: Δεν σκεφτόμαστε τα μπαράζ

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 17:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Αισιόδοξος για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Ότο Ρεχάγκελ. Παρόλα αυτά, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν στραβοπατήματα.

«Δώσαμε στα παιδιά άδεια την Κυριακή για να χαλαρώσουν. Πλέον, κοιτάζουμε το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Το παιχνίδι για τον κόσμο έχει ήδη τελειώσει. Το Λουξεμβούργο θα έρθει εδώ για να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε το ματς αλλά δεν το έχουμε κερδίσει ήδη», τόνισε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δύο απουσίες. Τον Σαμαρά και τον Σεϊταρίδη. Η συγκέντρωση μας είναι στο ματς με το Λουξεμβούργο και όχι στα μπαράζ».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα: «Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι πως είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Παίζουν σύστημα 9-1 όπως ακριβώς και στην έδρα τους. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να μας στηρίξουν και στο ματς με το Λουξεμβούργο».

Για το κλίμα στις τάξεις των διεθνών: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάντα καλό».

Για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με την Λετονία: «Τι συνέβη στο ημίχρονο; Είναι νέα παιδιά. Ήταν φορτισμένοι συναισθηματικά και πάντα θα ακουστεί μια κουβέντα παραπάνω. Ήμασταν όλοι μαζί και είπαν πως θα μπουν στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουμε το ματς».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις