Ολυμπιακός: Θεραπεία για Νικοπολίδη

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 20:36
A- A A+

Χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού τη Δευτέρα. Ο έμπειρος πορτιέρο έκανε θεραπεία λόγω ήπιας οσφυαλγίας, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία. Προπονήθηκε κανονικά ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Αγώνας δρόμου για Ντιόγκο.

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο το πρωί, ενώ το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ζίκο για τον αγώνα με τους «Αρκάδες».

Στο μεταξύ, ο Ντιόγκο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, πισίνα και προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Ντάρμπισιρ έκανε τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί.

Τέλος, ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε το απόγευμα θεραπεία, λόγω ήπιας οσφυαλγίας. Η κατάσταση του, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Νέων. Ο αγώνας που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη θα αρχίσει στις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις