Υποψηφιότητα προτίθεται να θέσει και ο Δ. Αβραμόπουλος

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 21:19
UPD:13/10/2009 00:20
A- A A+

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ επιβεβαίωσε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ναι, είναι στις προθέσεις μου» απάντησε, ερωτηθείς από τον Νίκο Ευαγγελλάτο αν θα είναι υποψήφιος.

Εν τω μεταξύ, εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Ρηγίλλης, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε πως «είναι σε εξέλιξη, όπως γνωρίζετε, μία πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Σιούφας, με σκοπό την εξεύρεση ενός κοινού πλαισίου συνεννόησης. Ευχόμαστε, να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Δ. Αβραμόπουλος: Η ομοφωνία προϋπόθεση για να να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από τη βάση

Δ. Αβραμόπουλος: Η ομοφωνία προϋπόθεση για να να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από τη βάση

Σημείωσε επίσης πως η ομοφωνία αποτελεί «προϋπόθεση για να προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά. Προς τον κοινό στόχο, που όλοι έχουμε θέσει, δηλαδή να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη βάση της κοινωνίας».

«Αυτή μου την πρόταση, όπως ξέρετε, την επικαιροποίησα πριν από λίγο καιρό. Σε γενικές γραμμές την έχουν δεχτεί όλοι και καταρχήν έχει επέλθει μια συμφωνία, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Συνεδρίασης», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι η πρότασή του «σήμερα, καθίσταται, περισσότερο από ποτέ, επίκαιρη και αναγκαία. Το απαιτούν οι καιροί, το ζητούν οι πολίτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή