Moto GP: Nίκη στον αγώνα της Αυστραλίας θέλει ο Ρόσι

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 21:57
A- A A+

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στον αγώνα της Αυστραλίας και αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ενόψει του Γκραν Πρι της χώρας των καγκουρό, καθώς έχει δει τον Χόρχε Λορέντσο να τον πλησιάζει στη βαθμολογία και με τρεις αγώνες να απομένουν τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στην υπόθεση τίτλος.

Έπειτα από την τέταρτη θέση στον αγώνα του Εστορίλ ο Βαλεντίνο Ρόσι είδε τον Χόρχε Λορέντσο να τον πλησιάζει στη βαθμολογία και σε αυτόν της Αυστραλίας θέλει πάση θυσία να κερδίσει, ώστε να μη ψαλιδιστεί κι άλλο η διαφορά από τον ομόσταβλό του.

«Το Εστορίλ ήταν μεγάλη απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά και να σκεφτούμε ότι πήραμε την τέταρτη θέση και τους 13 βαθμούς σε αυτές τις συνθήκες. Γνωρίζω ότι στη Yamaha εξέτασαν τις πληροφορίες, ώστε να καταλάβουν τι πήγε στραβά και ελπίζουμε ότι στο Φίλιπ ¶ιλαντ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Μου αρέσει η πίστα και έχω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου και πραγματικά θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση σε αυτό τον αγώνα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κέρδισα εδώ τελευταία φορά. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κρατήσει μέχρι το τέλος με εμένα και τον Λορέντσο, αλλά οι δύο επόμενες πίστες είναι καλές για μένα», τόνισε ο «Γιατρός», ο οποίος έχει 250 βαθμούς έναντι 232 του Λορέντσο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις