Ζιντάν: Θα προκριθεί η Γαλλία

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009 20:18
A- A A+

Ο «θρύλος» του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν, εξέφρασε τη στήριξή του στους πρώην συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, τονίζοντας με βεβαιότητα ότι η Γαλλία θα προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ μέσω των μπαράζ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RTL», ο ήρωας του παγκοσμίου κυπέλλου του 1998 δήλωσε: «Θα προκριθούν. Αυτό πιστεύω», είπε ορθά κοφτά ο Γάλλος σούπερ σταρ στο κρίσιμο ερώτημα.

Επιπλέον υπερασπίστηκε τον Ραϊμόν Ντομενέκ, που έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει βρεθεί πολλές φορές πριν από την απόλυση. «Το να τον ξεφορτωθείς τώρα δεν είναι λύση. Αντιθέτως, πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον ίδιο.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εθνική ομάδα. Δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι ένας παίκτης. Το πιο σημαντικό είναι να πάει η Γαλλία στο παγκόσμιο κύπελλο στη Νότια Αφρική. Θα περάσουν μέσω των πλέι οφ και τότε θα δούμε τι μπορούν να κάνουν».

Ο Ζιντάν μπορεί να στηρίζει τώρα τον Ντομενέκ, δεν θα ισχύει όμως το ίδιο σε περίπτωση αποτυχίας στα πλέι οφ. Ο Γάλλος βετεράνος ποδοσφαιριστής εξηγεί: «Είναι όπως σε οποιαδήποτε δουλειά. Όταν κάποιος δεν επιτυγχάνει τον αλλάζουμε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις