Λ. Κατσέλη: «Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική»

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 14:26
UPD:14:37

«Είχα εκτεταμένες συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική, διότι πραγματικά, είχαμε την Παρασκευή μια μεγάλη επιτυχία», δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

A- A A+

Την ελπίδα ότι θα πρυτανεύσει η λογική για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο λιμάνι του Περαιά από τη συνεχιζόμενη απεργία των λιμενεργατών και ότι ο διάλογος θα καταλήξει προς όφελος των εργαζομένων, εξέφρασε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη, προσερχόμενη σήμερα στη Βουλή για την τελετή ορκωμοσίας.

«Είχα εκτεταμένες συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική, διότι πραγματικά, είχαμε την Παρασκευή μια μεγάλη επιτυχία», δήλωσε η κ. Κατέλη και πρόσθεσε:

Λ. Κατσέλη: Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική

Λ. Κατσέλη: Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική

«Ουσιαστικά, υλοποιώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει ότι πρώτον θα ξεκινήσουμε, αμέσως, τις συζητήσεις με την ΣΕΠ ΑΕ για το περιεχόμενο της σύμβασης παραχώρησης και δεύτερον ότι θα ξεκινήσουμε σε νέα βάση τη συζήτηση και τον ουσιαστικό διάλογο για τη συνεργασία των προβλητών Ι και ΙΙ. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα καταλήξει πραγματικά προς αμοιβαίο όφελος και των δύο μερών αλλά κυρίως των εργαζομένων».

«Επομένως», κατέληξε, «αυτή είναι μία πάρα πολύ θετική έκβαση, υλοποιώντας στην ουσία τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει -ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - και στη Βουλή όταν συζητήθηκε η κύρωση της συμφωνίας παραχώρησης το Μάρτιο του 2009».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή