Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι ιδιοκτήτες κολεγίων

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 16:51
UPD:16:58
A- A A+

Με προσφυγές στη Δικαιοσύνη απαντά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολεγίων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) που επίσης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

«Αποφασίστηκε η άμεση ανάθεση στους νομικούς μας συμβούλους να προετοιμάσουν για κάθε ένα Κολέγιο αλλά και για τον Σύνδεσμο, αγωγές και μηνύσεις εναντίον των εκπροσώπων της ΠΟΣΔΕΠ», ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αγωγές για την τεράστια ηθική και οικονομική βλάβη, την οποία έχουμε υποστεί από τις ανακριβείς ανακοινώσεις των εκπροσώπων της ΠΟΣΔΕΠ, με τις οποίες αμφισβητείται το κύρος, η καλή λειτουργία και η νομιμότητα των Κολεγίων τόσο πριν όσο και μετά την χορήγηση αδειών λειτουργίας από το υπουργείο Παιδείας.

Μηνύσεις για τα όσα δυσφημιστικά περιέχονται σε πολλές ανακοινώσεις των εκπροσώπων της ΠΟΣΔΕΠ.

Εξάλλου αποφασίστηκε η παρέμβαση του Συνδέσμου και των μελών του, στην προσφυγή την οποία έχει καταθέσει η ΠΟΣΔΕΠ και άλλοι στο ΣτΕ εναντίον του κύρους των αδειών ιδρύσεως, οι οποίες δόθηκαν στα Κολέγια και στην προσφυγή, την οποία ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν εναντίον της χορήγησης των αδειών λειτουργίας.

Είναι προφανές, ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αντιδικούμε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας των καθηγητών των Πανεπιστημίων και της αντίστοιχης των ΤΕΙ αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε την από μέρους τους σκόπιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ηθική και υλική ζημία μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή