Ικανοποίηση των αιτήματων των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009 15:42
UPD:15:52
A- A A+

Την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας «την αστυνομική βία και την επίθεση με χρήση χημικών και βομβών κρότου λάμψης, που ασκήθηκε κατά των εργαζομένων και ανέργων, οι οποίοι διαδήλωναν για τα αιτήματά τους μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

Σε δήλωσή τους οι κ.κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν από την κυβέρνηση «αντί να τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς», να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, για χορήγηση εκτάκτου βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ στους ανέργους συναδέλφους τους, για πάγωμα των υποχρεώσεών τους από δόσεις δανείων και για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις των σπιτιών τους.

Σημειώνουν επίσης ότι «απαιτείται να υπάρξει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός για την αναζωογόνηση και την ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, στα πλαίσια μιας συνολικής κλαδικής πολιτικής της χώρας μας για τη στήριξη της Ναυπηγικής Βιομηχανίας και της απασχόλησης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή