«Τολμηρή ανανέωση σε νοοτροπίες και πρόσωπα»

Παρέμβαση εννέα βουλευτών της ΝΔ
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009 16:08
UPD:16:44
A- A A+

Την τολμηρή ανανέωση της ΝΔ σε νοοτροπίες, ιδέες και πρόσωπα ζητούν με παρέμβασή τους εννέα βουλευτές του κόμματος, κάνοντας λόγο για «πρόσφατες αμετροεπείς συμπεριφορές στελεχών στα ΜΜΕ που τραυματίζουν την παράταξη και πρέπει να σταματήσουν».

«¶λλωστε οι αδυναμίες είναι δεδομένες και αφορούν πρόσωπα, αντιλήψεις και συμπεριφορές που αθροιστικά αποδείχθηκαν ξένες προς τις αρχές και τις αξίες της παράταξης», προσθέτουν σε υπόμνημά τους.

«Ζητούμενο δεν είναι μόνο η ενότητα, κάτι που αποτελεί το αυτονόητο, είναι επίσης να αλλάξουν πολλά από εκείνα που τελματώθηκαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι βουλευτές της ΝΔ σημειώνουν πως παρά τις σημαντικές νίκες στις εκλογές του 2004 και του 2007, «ουσιαστικές αδυναμίες και χρόνια προβλήματα της παράταξης δεν αντιμετωπίστηκαν» και τούτο «έγινε στο όνομα της διατήρησης εσωκομματικών ισορροπιών που θα έπρεπε να είχαν ανατραπεί».

Ζητούν ακόμη την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, προκειμένου μέσω αυτών η ΝΔ να απευθυνθεί «σε τμήματα της κοινωνίας από τα οποία έχουμε αποκοπεί».

Το υπόμνημα συνυπογράφουν οι βουλευτές: Βρούτσης Ιωάννης, Γιαννάκης Μιχαήλ, Δερμεντζόπουλος Αλεξάνδρος, Καράογλου Θεόδωρος, Κασαπίδης Γεώργιος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Τσιάρας Κωνσταντίνος και Χαλκίδης Μιχαήλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή