ΕΡΤ: Eρωτηματικά προκαλεί η στάση του ΟΠΑΠ

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009 16:59
A- A A+

Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται η συνεργασία της ΕΡΤ Α.Ε. με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την περίοδο 2009 - 2010. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ Α.Ε., παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της για συνεννόηση με τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν έχει λάβει σαφή και συγκεκριμένη απάντηση.

«Ενώ έχει ήδη παύσει η ισχύς της συνεργασίας μας για την περίοδο 2008 – 2009 από μηνός και πλέον, η ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν μας έχει απαντήσει είτε αρνητικά είτε θετικά επί της προτάσεώς μας, παρά τις επανειλημμένες διερευνητικές μας προσεγγίσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν πλέον να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τμήματα της συνεργασίας, χωρίς την αντίστοιχη συμβατική κάλυψη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

Απευθυνόμενη προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., σημειώνει: «η δε στάση σας αυτή μόνο ερωτηματικά δημιουργεί, με δεδομένη την έγκαιρη συμφωνία της ΟΠΑΠ Α.Ε. με άλλους τηλεοπτικούς φορείς ιδιωτικού δικαίου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν διαθέτουν στο πρόγραμμά τους, τόσο το εύρος του αθλητικού περιεχομένου, όσο και υψηλού ενδιαφέροντος αθλητικά γεγονότα που διαθέτει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ Α.Ε.».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV