Ολυμπιακός Μπάσκετ: Παρουσίαση με όνειρα

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 15:59
UPD:16:06
A- A A+

Οι αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν είναι αρκετές για τον Ολυμπιακό και έτσι η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αποφάσισε να παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τη νέα φανέλα, την οποία κοσμεί το ανανεωμένο σήμα, σε μια εκδήλωση ανάλογη με την περυσινή στη κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Στη γιγαντοοθόνη που βρίσκεται πίσω από το πάνελ προβαλλόταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος δεν μεταδόθηκε την τελευταία στιγμή στην Ελλάδα.

Το λόγο πήραν στο ξεκίνημα της παρουσίασης οι ιδιοκτήτες της ομάδας, αδερφοί Αγγελόπουλοι με τον Παναγιώτη να τονίζει ότι «μια νέα χρονιά αρχίζει. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε ενισχυμένοι σε θέσεις που ίσως είχαμε αδυναμία. Είμαστε έτοιμοι να τα κατακτήσουμε όλα». Ο αδερφός του Γιώργος συμπλήρωσε πως «έφθασε η στιγμή να κατακτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Όχι γιατί πέρασαν τα χρόνια, αλλά γιατί είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο κόουτς της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για την χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες: «Εύχομαι υγεία και να δούμε καλό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος. Έμειναν παίκτες από την περυσινή ομάδα και μαζί με αυτούς που ήρθαν θα έχουμε καλύτερη πνευματική επικοινωνία και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Η ομάδα έχει τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα πρέπει να τον κάνουμε υπερήφανο όχι μόνο μέσα από τίτλους, αλλά και από το μπάσκετ που θα παίζουμε. Πιστεύω φέτος να αλλάξουμε την ταχύτητα και αποτελεσματικότητά μας».

Το δρόμο για να φθάσει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες εξήγησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς καταθέτοντας ότι «οι προσθήκες των νέων παικτών μας έχουν δυναμώσει. Η νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη. Θα είναι μια χρονιά με ένταση. Πρέπει στο τέλος να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι για να κατακτήσουμε τίτλους που είναι και το ζητούμενο».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις