Προλαβαίνει τα πλέι οφ της Εθνικής ο Κυργιάκος

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 17:07
A- A A+

Ο Σωτήρης Κυργιάκος θα προλάβει τους αγώνες πλέι οφ της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δια στόματος του προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Ισπανός προπονητής αναφερόμενος στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έκανε λόγο για απουσία μίας εβδομάδας ως δέκα ημερών.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος θα προλάβει τους αγώνες πλέι οφ της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

«Με τον Κυργιάκο ανησυχήσαμε γιατί αρχικά έγινε λόγος ίσως και για απουσία έξι μηνών αλλά μετά από τις ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε πιστεύουμε ότι σε μία εβδομάδας ως δέκα μέρες θα είναι πίσω. Αυτό είναι πολύ θετικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπενίτεθ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από το προσεχές παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σάντερλαντ, όπως επίσης άλλοι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Τζέραρντ και ο Τόρες, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές του ομάδες. Αμφότεροι αναμένεται να επανέλθουν στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λιόν.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις