Ανετες νίκες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009 12:23
UPD:16:23
AΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Λεβαδειακός, Λάρισα-Ξάνθη, Ηρακλής-Πανιώνιος, Καβάλα-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Πανθρακικός συνεχίζεται σημερα το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Χθες, άνετες νίκες πέτυχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επί Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, ενώ Εργοτέλης και Αρης έμειναν στη λευκή ισοπαλία http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1729805 .

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ανετη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 με τέρματα των Μέλμπεργκ (35'), Μήτρογλου (53'), Ζαϊρί (67') και ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα

Την τρίτη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ο Λίνο στο 43΄ και ο Αραμπατζής στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν τα γκολ του «Δικεφάλου», που έφτασε τους 12 βαθμούς και έπιασε στην τρίτη θέση τον Αρη και τον Εργοτέλη οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Παγκρήτιο, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 56΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φραγκουλάκη.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής μέρας έχει ως εξής:

16:45 Ατρόμητος-Λεβαδειακός NOVA

16:45 Λάρισα-Ξάνθη NOVA

19:00 Ηρακλής-Πανιώνιος NOVA

19:00 Καβάλα-Παναθηναϊκός NOVA

21:15 ΑΕΚ-Πανθρακικός NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις