Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 04:59
UPD:05:17
A- A A+

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βελτίωση. ¶νεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν . ¶νεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Σταδιακά από τα βόρεια θα γίνουν βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στις βορειότερες περιοχές. ¶νεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. ¶νεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. ¶νεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Στα νότια μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. ¶νεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. ¶νεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ στα δυτικά, τα βόρεια, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. ¶νεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή