Ολυμπιακός: Oριστικά εκτός ο Ντιόγκο

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 08:48
UPD:08:54
A- A A+

Οριστικά εκτός του αγώνα της Τρίτης με την Σταντάρ Λιέγης στο Καραϊσκάκη τέθηκε ο Ντιόγκο. Από την άλλη ο Βασίλης Τοροσίδης είναι άρρωστος αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα είναι τελικά διαθέσιμος για το ματς με τους Βέλγους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Βραζιλιάνος επιθετικός των «ερυθρολεύκων».

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ντιόγο έκανε θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ ο Τοροσίδης που ταλαιπωρείται από ίωση ήρθε στο Ρέντη, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του. Ρεπό είχε ο Ντάρμπισαϊρ.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ζίκο, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαΐρί, Μήτρογλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 7.30 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Με Ατρόμητο θα εκτίσει την ποινή του ο Ντουντού

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντουντού, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχθηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Στο μεταξύ φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρούφ θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 21/10. Ο αγώνας θα γίνει στο Ρέντη και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα με Σταντάρ

Το αυριανό πρόγραμμα για Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης είναι:

Δευτέρα 19/10/09

17:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (ΖΙΚΟ) στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

18:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Λάζλο Μπόλονι στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Σταντάρ Λιέγης στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις