Τη Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί αύριο ο Ολυμπιακός

Τσαμπιονς Λιγκ
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 10:14
UPD:20/10/2009 08:32

Ο Ζίκο δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Ντιόγκο (αριστερά στη φωτογραφία), ενώ από την πλευρά τους, οι Βέλγοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της χώρας του.

A- A A+

Τη Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί αύριο (21:45 MEGA) ο Ολυμπιακός στο κρισιμότερο -κατά πολλούς- ματς των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Mε νίκη στον αυριανό αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζίκο δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Ντιόγκο, ενώ από την πλευρά τους, οι Βέλγοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Απογοητευμένος από την ήττα και την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του συλλόγου της Λιέγης, Λάσζλο Μπολόνι: «Δεν ξέρω τι είχαν μέσα στο κεφάλι τους. Ισως σκεφτόντουσαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ανησυχώ για τη νοοτροπία τους. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όταν λείπουν τέσσερις και πέντε βασικοί παίκτες αλλά δεν ήταν ότι οι αντικαταστάτες τους έδειξαν λίγα πράγματα».

Στον άλλο αγώνα του 8ου ομίλου για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αρσεναλ δοκιμάζεται στην Ολλανδία με την Αλκμααρ, που «παίζει το τελευταίο της χαρτί», καθώς είναι ουραγός με έναν βαθμό. Οι «κανονιέρηδες» -φαβορί για την νίκη, όσο και για την πρώτη θέση του ομίλου- θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, ενώ οι Ολλανδοί αναμένεται να παραταχθούν με επιθετικό σχήμα, αφού μόνο η νίκη θα τους κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση.

Στον 5ο όμιλο, η Φιορεντίνα φιλοξενείται από την ουγγρική Ντέμπρετσεν και με νίκη θα βρεθεί σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση, ενώ το ντέρμπι της βραδυάς, θα γίνει στο «Ανφιλντ», όπου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Λιόν. Οι Γάλλοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα στο «Σαμπιονά».

Στον 6ο όμιλο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ιντερ με την Ντιναμό Κιέβου, καθώς με νίκη οι «νερατζούρι» θα αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση, αφήνοντας τους Ουκρανούς σε μειονεκτική θέση. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρουμπιν Καζάν και είναι το φαβορί για την νίκη που θα την διατηρήσει επικεφαλής στην βαθμολογία.

Τέλος, στον 7ο όμιλο, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Σεβίλη, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της βραδιάς. Οι Γερμανοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στη δεύτερη προνομιούχο θέση, ενώ από την πλευρά τους, οι Ισπανοί θα παίξουν στην Γερμανία για δύο αποτελέσματα, αφού έχουν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας.

Παράλληλα, η Ρέιντζερς θα φιλοξενήσει την Ουνιρέα Ουρζιτσένι, στον αγώνα που θα κρίνει -εν πολλοίς- την τρίτη θέση και ενδεχομένως υπό προϋποθέσεις, ένα από τα δύο «εισιτήρια» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντέμπρετσεν-Φιορεντίνα

Λίβερπουλ-Λιόν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Λιόν 6

Φιορεντίνα 3

Λίβερπουλ 3

Ντέμπρετσεν 0

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα-Ρούμπιν Καζάν

Ιντερ-Ντιναμό Κιέβου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Μπαρτσελόνα 4

Ντιναμό Κιέβου 3

Ίντερ 2

Ρούμπιν Καζάν 1

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρέιντζερς-Ουνιρέα

Στουτγκάρδη-Σεβίλη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Σεβίλη 6

Στουτγκάρδη 2

Ουνιρέα 1

Ρέιντζερς 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης

Αλκμααρ-Αρσεναλ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Αρσεναλ 6

Ολυμπιακός 3

Σταντάρ Λ. 1

Αλκμααρ 1

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις