Με απεργίες ξεκινά η εβδομάδα

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2000 08:30
UPD:09:24
A- A A+

Με απεργιακές κινητοποιήσεις υποδέχονται την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, τις τράπεζες, τις εταιρείες κοινής ωφελείας (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) στα σχολεία και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Σήμερα και αύριο, απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι και οι γιατροί στα νοσοκομεία. Τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προσωπικό ασφαλείας. Για σήμερα η ΟΤΟΕ έχει διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Αύριο απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, μετά την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) στην οποία συμμετέχουν ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι δημοσιογράφοι.

Από τα μεσάνυχτα, ακινητοποιούνται όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς - πλην των ταξί - ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή και τον ΟΣΕ.

Στις 11 θα γίνει η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στο Πεδίον του Αρεως, ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει και τα εργατικά κέντρα.

Ούτε τα δικαστήρια θα λειτουργήσουν. Θα γίνουν μόνο δίκες της αυτόφωρης διαδικασίιας και εκείνες που εμπίπτουν στο 18μηνο όριο προφυλάκισης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή