OAKA vs Παγκρήτιο για τον τελικό με Ουκρανία

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 15:09
UPD:15:16
A- A A+

Αρκετές είναι οι πόλεις που διεκδικούν τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Εθνικής μας με την Ουκρανία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Την ίδια ώρα, οι διεθνείς στην πλειονότητά τους θέλουν να γίνει το κρίσιμο παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο, καθώς οι φίλαθλοι της Κρήτης έχουν αγκαλιάσει στο παρελθόν την Εθνική ομάδα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η διοίκηση της ΕΠΟ προτιμά να γίνει και αυτός ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Οποιαδήποτε μετακίνηση στην επαρχία προυποθέτει μεγαλύτερο κόστος, ενώ υπάρχει και η αντίδραση των κατόχων διαρκείας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ισχύει το εισιτήριο τους σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Επίσης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος θέλει το γήπεδο να έχει κόσμο, και κανένα άλλο εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου, δεν μπορεί να χωρέσει περισσότερους από 30.000 θεατές.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ θεωρούν ότι με την κατάλληλη διαφήμιση και προώθηση του ματς, θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ ακόμα και 50.000 φίλαθλοι για να συμπαρασταθούν στην Εθνική ομάδα.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις