Πρόστιμο στους παίκτες του Ηρακλή για την ήττα από τον Πανιώνιο

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 20:53
A- A A+

Η εντός έδρας ήττα του Ηρακλή από τον Πανιώνιο θα κοστίσει στους κυανόλευκους 30.000 ευρώ.

Η επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δήμου Πολύκαρπου στη Μίκρα, πριν την προπόνηση έκρυβε μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη είδηση για τους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά οι παίκτες του Προτάσοφ ενημερώθηκαν ότι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μπήκε η δόση και ο μισθός Σεπτεμβρίου αλλά από τα χρήματα αυτά καλούνται να αφαιρέσουν ένα ποσό αφού τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το δεξί χέρι του Αντώνη Ρέμου μίλησε για περίπου ένα δεκάλεπτο στους ποδοσφαιριστές και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα: «Τα λόγια έχουν τελειώσει. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδεικνύετε σε κάθε παιχνίδι ότι δικαιούστε να φοράτε αυτή τη φανέλα», τους είπε μεταξύ άλλων και τους ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Προτάσοφ: «Είναι και θα είναι ο προπονητής σας και σε όποιον δεν αρέσει αυτή η επιλογή μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα».

Μπήκε ο Μπόσνιακ

Ο Μπόσνιακ επανήλθε σήμερα στους ρυθμούς της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Προτάσοφ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Tούμα ακολούθησε εντατικό, ατομικό πρόγραμμα και σύντομα επανέρχεται πλήρως. Ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα ο Mιλάνο και συνέχισε, παράλληλα, το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο Eπστάιν ταλαιπωρείται από κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, προπονήθηκε μόνος, αλλά από αύριο θα είναι και πάλι με την ομάδα. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για τον Κατσαμπή, λόγω αιματώματος στην δεξιά κνήμη. Δεν πρόκειται για ανησυχητικό τραύμα και εντός της εβδομάδας θα επανέλθει πλήρως.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις