H κριτική των «ερυθρολεύκων»

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 23:48
A- A A+

Νικοπολίδης: Δέχτηκε ένα γκολ όπου θα μπορούσε να αντιδράσει αλλά έβγαλε και ένα από τον Γιοβάνοβιτς που ήταν σίγουρο γκολ.

Μπράβο: Ταλαιπωρήθηκε αισθητά από τον Νταλμά και τον Ιβάνοβιτς. Επιθετικά βοήθησε σε αρκετές στιγμές του αγώνα.

Ζεβλάκοφ: Είχε προβλήματα με τους ακραίους της Σταντάρ αλλά η απόδοση του κυμάνθηκε σε θετικά επίπεδα.

Α. Παπαδόπουλος: ¶ψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, βοήθησε όσο έπρεπε μπροστά ενώ παραλίγο να βγάλει μαγική ασίστ στον Γκαλέτι.

Μέλμπεργκ: Αρκετά καλός για ακόμη ένα βράδυ ο Σουηδός. Καλές τοποθετήσεις ενώ στο 55ο λεπτό θα μπορούσε να σκόραρεαν η κεφαλιά του δεν έφευγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπόλατ.

Μαρέσκα: Δυνατός ο Μαρέσκα. Έπαιξε πίσω από τον Ντουντού και μπροστά από το αμυντικό δίδυμο και τα πήγε αρκετά καλά. Έκοψε και μοίρασε σωστά την μπάλα.

Ντουντού: Ίσως ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος έτρεχε άσκοπα, πάσαρε λανθασμένα, ενώ όταν επιχειρούσε σουτ δεν έβρισκαν στόχο. Θολωμένο το μυαλό του σήμερα.

Όσκαρ: Θετικός αλλά όχι το κάτι ιδιαίτερο για ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν ήταν κακός ο Ισπανός αλλά δεν βοήθησε όσο θα ήθελαν από τον πάγκο.

Ζαϊρί: Η μέρα και η νύχτα σε έναν αγώνα. Σε άλλες φάσεις έκανε μαγικές ενέργειες και σε άλλες περιπτώσεις έχανε την μπάλα μόνος του.

Γκαλέτι: Είχε δοκάρι, έκανε σουτ και ήταν ένας από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Έτρεχε ακατάπαυστα, ενώ από καθαρή ατυχία οφείλεται το γεγονός πως δεν σκόραρε.

Μήτρογλου: Σκόραρε το τέρμα της ομάδας του, έδωσε μάχες και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. ¶κρως θετική εμφάνιση από τον Έλληνα επιθετικό.

Στολτίδης: Μπήκε στην θέση του Ζαϊρί και κατάφερε να πετύχει το γκολ που έδωσε τους τρεις χρυσούς βαθμούς στον Ολυμπιακό. Μεγάλη εμφάνιση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις