ΝΔ: Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 12:54
A- A A+

Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Δ. Σιούφας, συμπλήρωσε ωστόσο ότι όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

«Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισα ευθέως ότι δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία για τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Σιούφας και πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει «αφού παρέμεναν σε εκκρεμότητα θέματα προετοιμασίας […] για την αναθεώρηση των διατάξεων του καταστατικού που αφορούν στην εκλογή Προέδρου του Κόμματος».

«Ολη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2009», κατέληξε ο κ. Σιούφας.

«Ο Πρόεδρος του Κόμματος Κώστας Καραμανλής», πρόσθεσε, «τονίζει ότι, εφόσον το Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου αποφασίσει την αναθεώρηση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογή Προέδρου του Κόμματος, η σχετική διαδικασία, σύμφωνα με τις αναθεωρημένες, πλέον διατάξεις, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2009».

Καταλήγοντας, ο κ. Σιούφας τόνισε: «Από όλα αυτά προκύπτουν με σαφήνεια δύο και μόνον δεδομένα: Πρώτον ότι συγκεκριμένη ημερομηνία για τις εκλογές δεν έχει οριστεί και δεύτερον ότι όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2009.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή