Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Στις 29/10 απολογείται στο δικαστήριο ο Γεωργιανός

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 17:44
A- A A+

Στις 29 Οκτωβρίου αναμένεται να απολογηθεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 30χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου τις 3 Ιουνίου 2008.

Σήμερα, ολοκληρώθηκε στο δικαστήριο η εξέταση και των μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου με την κατάθεση της καθηγήτριας Ψυχολογίας Χριστίνας Αντωνοπούλου.

Η κ. Αντωνοπούλου, η οποία εξέτασε τον κατηγορούμενο κατά την κράτησή του και κατέθεσε σήμερα ως τεχνικός σύμβουλος της υπεράσπισης, υποστήριξε πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Οπως είπε, πιστεύει πως ο δράστης αισθάνθηκε βαθιά προσβολή από το θύμα και επειδή τελούσε υπό την επήρεια ουσιών, δεν μπορούσε να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο συμπατριώτες του κατηγορούμενου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητά του.

Με αφορμή την ανάγνωση καταθέσεων συναδέλφων του Νίκου Σεργιανόπουλου, αλλά και ισχυρισμών φίλων και γνωστών του όσον αφορά το ψυχολογικό και σεξουαλικό προφίλ του, η πολιτική αγωγή, που είχε ζητήσει τη διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών, ανέφερε πως με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο η οικογένεια έχει φθάσει στο σημείο να σκέφτεται πως ίσως ήταν καλύτερα να μην είχε συλληφθεί ο δράστης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή