Σισέ: Μπορούμε και καλύτερα

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 18:33
A- A A+

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και οφείλει να κάνει λόγω ποιότητας καλύτερες από τις μέχρι τώρα φετινές του εμφανίσεις εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος άσος του «τριφυλλιού», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς, χαρακτήρισε ακόμα σκληροτράχηλη ομάδα τους Αυστριακούς, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ως σύλλογος δεν επιτρέπεται να έχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά άσχημη απόδοση.

Αναλυτικά:

«Αύριο ξέρουμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα γιατί μιλάμε για μια ομάδα που πήρε ισοπαλία από την Γαλατά στην Τουρκιά, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση αν δεν πιστεύουμε στη νίκη.

Φυσικά και ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς αυτό με την Καβάλα. Κάθε αγώνας όμως είναι διαφορετικός και εμείς θα δείξουμε στους φίλους μας πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε πως αυτό δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι μας. Πρέπει να διορθωθούμε. Μπορούμε και καλύτερα. Μπορούμε να κερδίσουμε πραγματικά καλές ομάδες. Μερικές φορές, όμως, έχουμε και άσχημα παιχνίδια. Δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν επιτρέπεται να έχουμε άσχημη απόδοση».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις