Μπάγεβιτς: Έχουμε κάνει βήματα προόδου

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 20:16
A- A A+

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Μπάτε Μπορίσοφ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε πως θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, υποστήριξε πως το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωση ενώ έδωσε το σύνθημα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές Λευκορωσίας.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον. Η ΜΠΑΤΕ είναι δυνατή ομάδα, σεβόμαστε την ιστορία της, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες στα επόμενα ματς να περάσουμε. Έχουν αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Έχουν ένα πλεονέκτημα, γιατί έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Θέλω να πιστεύω, πως και οι δικοί μου παίκτες θα είναι έτοιμοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουν σε τέτοιες συνθήκες. Σκέφτομαι να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Έχουμε κάποιους τραυματίες. Θα αποφασίσω αύριο για την ενδεκάδα».

Για την εικόνα της ομάδας, είπε: «Έχουμε κάνει βήματα προόδου, είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά δεν μας έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα. Και κάποια προβλήματα που είχαμε με νίκες και καλή απόδοση θα τα ξεπεράσουμε.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι διαφορετικά, με μεγάλο κίνητρο, έχουμε και στόχους και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω νίκες και στα δύο ματς.

Έχουμε πρόβλημα με μερικούς παίκτες σε κάποιες γραμμές. Συμφωνώ, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι της αυτοσυγκέντρωσης. Χάσαμε δύο ματς που δεν περιμέναμε, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και το τρίτο με Ξάνθη».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Παντελής Καφές, ο οποίος ανέφερε: «Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα. Κάναμε καλό ματς απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά θα πρέπει να αποδίδουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα. Η ΜΠΑΤΕ είναι καλή ομάδα. Είναι για πολλά χρόνια πρωταθλήτρια στη χώρα της και πριν από δύο χρόνια είχε μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League, παίρνοντας καλά αποτελέσματα όπως απέναντι στην Γιουβέντους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις