Τσάμπιονς Λιγκ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 21:46
A- A A+

Χάρη σε τέρμα του Αντόνιο Βαλένσια στο 86ο λεπτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την Μόσχα, επικρατώντας με 1-0 της ΤΣΣΚΑ, και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο στην παγωμένη Μόσχα με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Γιουνάιτεντ απείλησε με σουτ των Νέβιλ και Σκόουλς ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον δαιμόνιο Κράσιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαν ντερ Σαρ σε δύο περιπτώσεις.

Στο 60ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν την καρφωτή κεφαλιά του Νάνι απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Ακινφέεφ.

Ο Αντόνιο Βαλένσια προειδοποίησε με ένα σουτ στο δοκάρι στο 82', όμως τέσσερα λεπτά αργότερα δεν αστόχησε.

Μετά από κεφαλιά πάσα του Μπερμπάτοφ ο άσος από το Εκουαδόρ έγραψε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Όντια, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Σεμπρέρας, Ράχιμιτς (90' Καρβάλιο), Κράσιτς, Σενίκοβ, Ντζαγκόεβ, Νέσιντ (73' Πιλίεβ).

Μάντσεστερ Γ.: Φαν Ντερ Σαρ, Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ (57' Μπράουν), Βίντιτς, Ο'Σέι, Σκόουλς (71' Όουεν), Φάμπιο, Βαλένσια, Νάνι, ¶ντερσον, Μπερμπάτοφ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις