Π. Γιαννάκης: Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 22:13
A- A A+

Η αναμέτρηση με την Ορλεάν ήταν η πρώτη επίσημη φέτος για τον Ολυμπιακό, άρα δύσκολα μπορεί κανείς να τη βάλει δίπλα σε κάποια άλλη και να τη συγκρίνει. Όχι, όμως, κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που την έβαλε σε... κόντρα με το «πέρυσι» και τόνισε πως η ομάδα του βελτιώνεται διαρκώς, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει να τη βλέπει κάθε φορά να παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.

«Εμείς μετά από πολύ καιρό αγωνιστήκαμε μπροστά σε κόσμο, μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ. Οι παίκτες είχαν διάθεση για καλό μπάσκετ. Κατα διαστήματα ο κόσμος το χάρηκε. Έπαιξαν όλοι... Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε και είχαμε καλές συνεργασίες αμυντικά κι επιθετικά. Κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» είπε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Σε σχέση με πέρυσι δεν αλλάζουμε πράγματα, αλλά τα βελτιώνουμε. Βελτιώνουμε την ταχύτητά μας, τη συγκέντρωσή μας, την εκμετάλλευση των στόχων μας...»

Ερβ: «Κακό ματς για εμάς»

Αν και πρωτάρα στη διοργάνωση, αν κι απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ορλεάν, Φιλίπ Ερβ, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο παρκέ.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και υποψήφιος για το Final Four. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις