Mεγάλη νίκη της Μίλαν μέσα στο Μπερναμπέου

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 00:02
UPD:00:14

A- A A+

Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν έφυγε θριαμβεύτρια από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" νικώντας με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και την έπιασε στην κορυφή του ομίλου. Σπουδαίο "διπλό" για τη Μαρσέιγ.

Μετά από τραγικό λάθος του Ντίντα, ο Ραούλ άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Αντρέα Πίρλο πάγωσε το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και με εκπληκτικό μακρινό σουτ ισοφάρισε στο 62' σε 1-1.

Η Μίλαν έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο 66'. Μπαλιά του Αμπροζίνι, τραγικό λάθος του Κασίγιας στην έξοδό του και ο Πάτο σε κενή εστία έκανε το 2-1 για τη Μίλαν. Η Ρεάλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού ο Ντρέντε στο 76' με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Ντίντα, κάνοντας το 2-2.

Στο 89' η Μίλαν έκανε το "κόλπο γκρόσο", όταν ο Ζέεντορφ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Πάτο, ο οποίος μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Κασίγιας και έκανε το 3-2.

Η Ρεάλ διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό πέναλτι στον Μπενζεμά στο πρώτο ημίχρονο και η Μίλαν για το ακυρωθέν του Τιάγκο Σίλβα στο 86', λίγο πριν ο Πάτο κάνει το 3-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ, Κακά, Λασανά Ντιαρά, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Αλμπιόλ, Τσάμπι Αλόνσο, Γκρανέρο (66' Ντρέντε)

Μίλαν: Ντίντα, Πάτο, Ινζάγκι (59' Μποριέλο), Ζέεντορφ, Νέστα, Ζαμπρότα, Πίρλο, Αμπροζίνι, Τιάγκο Σίλβα, Όντο, Ροναλντίνιο

Ζυρίχη-Μαρσέιγ 0-1

Μετά από πάσα του Λούτσο Γκονζάλες ο Χάιντσε πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τη Μαρσέιγ στο 69'. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπονάρ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό βέβαια ελάχιστα τους απασχόλησε μπροστά στη νίκη που κατέκτησαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ζυρίχη: Λεόνι, Μαργκαϊράζ, Εγκερτέρ, Φονλάντεν (84' Νίκι), Οκόνκβο, Αλφόνσο, Στάχελ, Κοχ, Ροτσά, Γκάχιτς (73'Τζούριτς), Τιχίνεν

Μαρσέιγ: Μανταντά, Χίλτον, Σισέ, Σεϊρού (64' Αμπριέλ), Λούτσο (85' Καμπορέ), Μπραντάο, Νιανγκ, Μπιά, Χάιντσε, Μπονάρ, Βαλμπουένα (65' Κονέ)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις