«Όλα πιθανά» για Αντριάνο και Ολυμπιακό

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 10:54
A- A A+

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου σταρ της Φλαμένγκο, Αντριάνο, συναντήθηκε με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο και μίλησαν για διάφορα θέματα, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους, σε μελλοντική μεταγραφή του εκρηκτικού επιθετικού στο λιμάνι. Όπως τονίζει ο έμπειρος ατζέντης, υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

¶ψογες σχέσεις, διατηρεί ο Ζίκο με το Ζιλμάρ Ρινάλντι, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και είδε από κοντά τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη Σταντάρ Λιέγης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και βεβαίως δε θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα τους, ο Αντριάνο, που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, ο έμπειρος ατζέντης σημειώνει πως όλα είναι πιθανά, για μια τέτοια μεταγραφή…

"Ήμουν στον αγώνα και διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με το Ζίκο. Έχουμε πολλά να πούμε. Μην ξεχνάτε ότι έχει και μια ακαδημία παικτών στη Βραζιλία. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για μεταγραφές", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αντριάνο στη "SportDay" και ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση ο 27χρονος στράικερ να έρθει στο λιμάνι, απάντησε: "Όλα είναι πιθανά"!

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις