Φαβορί το ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής με την Ουκρανία

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 14:05
A- A A+

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν, το σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ουκρανία στις 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Μάλιστα, η ΕΠΟ και το Mega Channel, αποφάσισαν το ματς να διεξαχθεί νωρίτερα, για να βρεθούν στις εξέδρες περισσότεροι φίλοι της Εθνικής μας ομάδας.

Συνήθως, οι αγώνες της "γαλανόλευκης" άρχιζαν στις 21:30, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν, αυτή τη φορά το ματς να διεξαχθεί στις 20:00, για να διευκολυνθούν οι οικογένειες και κυρίως τα παιδιά που θέλουν να δουν από κοντά τους διεθνείς.

Περίπου 50.000 θεατές αναμένεται να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας, σε έναν κρίσιμο αγώνα, η έκβαση του οποίου, κρίνει σε μεγάλο βαθμό, την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Αντώνη Νικοπολίδη. Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του κ. Νικοπολίδη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, συζητήθηκαν θέματα γενικού ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, αλλά και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις