Δ. Αβραμόπουλος: Να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού η ενότητα

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 16:18
UPD:19:50
A- A A+

Μήνυμα «ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης» σε όλους τους συνυποψήφιούς του για την προεδρία της ΝΔ θέλησε να στείλει από την Αρχαία Ολυμπία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Θα πρέπει να καταλάβουμε, ότι σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, δεν έχουμε απέναντί μας, ούτε αντιπάλους, πολλώ δε μάλλον, εχθρούς», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, η ύπαρξή μας εξαρτάται και ορίζεται από το ίδιο αξιακό σύστημα και το σημαντικότερο, την επόμενη ημέρα, θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Ο ένας χρειάζεται τον άλλον», σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος.

Δ. Αβραμόπουλος: Μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης από την Αρχαία Ολυμπία

Δ. Αβραμόπουλος: Μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης από την Αρχαία Ολυμπία

Ζήτησε επίσης να «διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, από όλους, η ενότητα, η συνοχή και η ομοψυχία της παράταξής μας».

«Δέσμευση», παρατήρησε, «δεν είναι να μην φύγει κάποιος, μετά τις εκλογές, αλλά να δηλωθεί δεσμευτικά η στήριξή του στον επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Επανέλαβε ακόμα ότι οι αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η προεκλογική του εκστρατεία είναι: Συνοχή λοιπόν, ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη. Συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση που κάποιο στέλεχος που στηρίζει την υποψηφιότητά του διατυπώσει άποψη που δεν συμβάλλει στην ενότητα της ΝΔ «θα αποκηρύσσεται αμέσως».

«Αυτό είναι λοιπόν το μήνυμα, που θα ήθελα να στείλω σήμερα από τη γη της εκεχειρίας, προς όλους τους ανθυποψηφίους μου αλλά και τα στελέχη, που πρόσκεινται σε όλους μας. Ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη είναι η προϋπόθεση για να βγούμε δυνατοί», σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα βγούμε πανίσχυροι την επόμενη ημέρα, έτσι ώστε να ανοίξει και πάλι ο δρόμος για τη Νέα Δημοκρατία, που θα την οδηγήσει σε αυτό που προσβλέπουν με αγωνία και ανησυχία αλλά και ελπίδα, αυτήν την ώρα τα στελέχη μας», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή