Ηρακλής: Την παραίτησή του υπέβαλε ο Πουρσανίδης

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 18:15
A- A A+

Στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή η παραίτηση του Ηλία Πουρσανίδη.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Προτάσοφ έσκασε και η βόμβα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Ρέμου και περιμένει αν θα την κάνει ή όχι αποδεκτή:

«Είμαι επτά χρόνια στον Ηρακλή. Ξέρετε ότι ούτε ως παίκτης, ούτε από αυτή τη θέση που βρίσκομαι τώρα, κρύφτηκα ή ήμουν πίσω από τις ευθύνες μου. Πάντα ήμουν μπροστά. ΓιΆ αυτό το λόγο επειδή αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του κόσμου και αντιλαμβάνομαι την γκρίνια προς το πρόσωπό μου και θεωρώ ότι στο μερίδιο που μου αναλογεί έχω ευθύνες, ένιωθα την ανάγκη και ενημέρωσα τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο ότι είναι στη διάθεσή τους η παραίτησή μου.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πουρσανίδης που υπερασπίστηκε μέχρις εσχάτων την ομάδα: «Είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Διαφωνώ με όσους λένε ότι η ομάδα βγήκε εκτός στόχων. Διαφωνώ επίσης με όσους λένε ότι λανθασμένα τέθηκαν στόχοι για πεντάδα και κύπελλο. Με εξαίρεση την προηγούμενη διετία που υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ηρακλής οφείλει να παλεύει γιΆ αυτούς τους στόχους. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και όχι τώρα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις