Τεν Κάτε: Κάναμε σημαντικό βήμα

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 01:01
UPD:13:06
A- A A+

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χενκ τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία αλλά κακή τελική πάσα. Εξήρε τη Στουρμ για τη δύναμή της και την αμυντική λειτουργία της.

Αναλυτικά:

"Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση και μας δυσκόλεψε. Έπαιξε ρόλο στη ροή του αγώνα, είχαν δύναμη και καλή αμυντική λειτουργιά.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι και εμείς δεν είχαμε καλή τελική πάσα παρά την πολύ καλή κυκλοφορία που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σε αυτόν τον τομέα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

Για την "κοιλιά" της ομάδας:

Θέλουμε να έχουμε ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχαμε δέκα παίκτες σε διαφορετικές εθνικές ομάδες. Έχουμε παίξει και γύρους προκριματικών. Έχουμε όγκο αγώνων πίσω μας και φαίνεται στην κούραση. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε, ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τη Γαλατασαράι.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε τη δυναμικότητα της Στουρμ. Πρόσφατα κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην Τουρκία, πράγμα καθόλου εύκολο. Από χτες ήξερα ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Και εσείς οι ίδιο χτες αναφέρατε το στατιστικό της Στουρμ στους εκτός έδρας αγώνες και εμείς καταφέραμε να το σπάσουμε".

Αναφορικά με την αλλαγή των ακραίων αμυντικών και αν ήταν αποτέλεσμα σκάουτινγκ:

"Ήξερα τη Στουρμ Γκρατς και γνώριζα ότι θα παίξουν αμυντικά. Και ότι ο χώρος που θα προέκυπτε για εμάς θα ήταν από τα άκρα. Ο Σπυρόπουλος κια ο Γκάμπριελ έχουν την ικανότητα να ανεβαίνουν και να βοηθάνε. Ιδιαίτερα ο Γκάμπριελ τα πήγε εξαιρετικά".

Αν θεωρεί την ομάδα φαβορί μετά από τα δύο τελευταία αποτελέσματα:

Πέρυσι στο Champions League είχαμε ένα βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια και τελικά τερματίσαμε πρώτοι. Είναι νωρίς ακόμα και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Παρ' όλα αυτά, με την εικόνα του πίνακα, ναι, ήταν σημαντικό βήμα σήμερα για εμάς"

Για τις θέσεις των κεντρικών μέσων, όπου ο Κτασουράνης έπαιξε πιο μπροστά από τον "Κάρα":

"Ο Καραγκούνης μπαίνει λιγότερο στην περιοχή, ενώ ο Κατσουράνης παρότι είναι αμυντικό χαφ, "πατάει" περισσότερο στην περιοχή, άρα είναι πιο χρήσιμος αναφορικά με την τροφοδοσία του Σισέ. Ήταν επιλογή τακτικής".

*Τα εισιτήρια που "κόπηκαν" ήταν 31.127 και οι εισπράξεις 426.529 ευρώ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις