Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς: Η κριτική των «πρασίνων»

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 10:53
A- A A+

Το Goal.com κρίνει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με την Στουρμ Γκρατς, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Πολύ καλός ο Έλληνας τερματοφύλακας, ήταν σταθερός, ενώ στην πιο δύσκολη στιγμή για τον παναθηναϊκό, έκανε διπλή επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Ροντρίγκεζ Γκάμπριελ: Θετικός ο Βραζιλιάνος, όμως θα μπορούσε να έχει περισσότερο το νου του στα αμυντικά καθήκοντα. Επιθετικά ήταν πολύ χρήσιμος, δοκίμασε σέντρες, ενώ είχε καλή αλληλοκάλυψη με τον "Σάλπι".

Νίκος Σπυρόπουλος: Είχε καιρό να αγωνιστεί και φάνηκε. Δεν είχε τις κλασικές του προωθήσεις, όμως στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν πολύ καλός.

Γιοσού Σαριέγκι: Θετικός ο Βάσκος. Δεν έκανε κάτι το εξεζητημένο στην άμυνα. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, αν και μερικές πάσες του είχαν ρίσκο.

Λουκάς Βύντρα: Από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. ¶ριστος αμυντικά, δεν τον πέρασαν οι αντίπαλοι, ενώ αν και δεν το συνηθίζει, προωθήθηκε σε μία περίπτωση δοκιμάζοντας έναν"κεραυνό", όμως αποκρούστηκε.

Ζιλμπερτο Σίλβα: Πληθωρικός. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος βρισκόταν παντού. Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, ενώ δοκίμασε κάποιες εξαιρετικές μπαλιές.

Κώστας Κατσουράνης: Δεν φάνηκε πολύ ο Έλληνας μέσος. Ξεκίνησε με πιο οργανωτικά καθήκοντα, όμως στην πορεία γύρισε προς τα πίσω. Δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε, αν και κάλυψε χώρους.

Γιώργος Καραγκούνης: Πολύ κινητικός ο αρχηγός, δεν είχε συγκεκριμένη θέση και μεταφερόταν συνεχώς. δοκίμασε πάσες, άνοιξε το παιχνίδι, ενώ στάθηκε και άτυχος με το δοκάρι που είχε.

Σεμπάστιαν Λέτο: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Αργεντινό. Έκανε πολύ καλό ματς από τα αριστερά, σε πολλές περιπτώσεις "έσπασε" την άμυνα της Στουρμ, ενώ δοκίμασε και δύο καλά σουτ.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο καλύτερος παίκτης των "πρασίνων". Δεν είναι μόνο το γκολ αλλά η συνολική παρουσία του. Έτρεχε συνεχώς, πίεζε και στην επίθεση και στο κέντρο, ενώ αν ήταν λιγότερο αλτρουιστής θα είχε σκοράρει κι άλλο γκολ.

Τζιμπρίλ Σισέ: Δεν ήταν σε καλή μέρα. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον βρουν κάθετα και όχι με ψηλές μπαλιές, αλλά σφυρίχτηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές οφσάιντ. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι.

Οι αλλαγές:

Σωτήρης Νίνης: Πολύ καλός ο 19χρονος. Μπήκε στην ανάπαυλα αντί του Κατσουράνη για να δώσει λύσεις και το έκανε. Ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός και οι καλές του μεταβιβάσεις είναι απαραίτητες.

Σιμάο Μάτε: Έκανε αυτό που του ζητήθηκε. Κάλυψε χώρους, μάρκαρε πιεστικά, και δεν άφησε τους Αυστριακούς να αναπτυχθούν παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών.

¶ντε Ρουκάβινα: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις