Επιστολή Ντόρας στους τρεις συνυποψηφίους

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 14:13
UPD:16:51

Επιστολή στους τρεις συνυποψηφίους της, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας να αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτοδέσμευσης για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

A- A A+

Επιστολή στους τρεις συνυποψηφίους της, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας να αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτοδέσμευσης για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Σε αυτή μεταξύ άλλων κάνει λόγο για όρους που «θα διασφαλίζουν τον πρώτιστο στόχο μας που είναι κοινός: η ενότητα της παράταξης και η γρήγορη ανασυγκρότησή της».

Προτείνει μάλιστα να υπάρξει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και εν τη γεννέση τους φαινόμενα παρεκτροπής από υποστηρικτές τους.

Επίσης απέστειλε επιστολή στον ¶ρη Σπηλιωτόπουλο με την οποία εκφράζει τις θέσεις της επί των προτάσεων που αυτός κατέθεσε.

Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Πολλά από αυτά που θέτεις σε πρώτη προτεραιότητα τα έχω ήδη προτείνει και έχω δεσμευτεί δημόσια για την προώθηση τους. Πιστεύω ότι νέες ιδέες, όπως το Συμβούλιο Δεοντολογίας, η συγκρότηση σκιώδους κυβέρνησης, η καθιέρωση του θεσμού του forum που προτείνεις, είναι εξαιρετικά χρήσιμες προτάσεις. Εκτιμώ ότι όλα αυτά θα τα συζητήσουμε πριν και μετά το Συνέδριο για να κάνουμε μία μεγάλη, νέα ευρωπαϊκή κεντροδεξιά».

Εν τω μεταξύ, οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες τους εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.

Η κ. Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει τετραήμερη περιοδεία στη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης και να παρακολουθήσει την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κατά την περιοδεία της σε πέντε νομούς θα έχει συναντήσεις και διάλογο με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικών τάξεων, επιστημονικών συλλόγων, γυναικείων οργανώσεων και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο Κιλκίς. Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πιερία. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί τον νομό Πέλλας. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια θα επισκεφθεί την Χαλκιδική.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέπτεται την Αρκαδία, όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού (Ξενοδοχείο «Καλτετζιώτης»-Κάψια-ώρα 19:00). Αύριο θα επισκεφθεί τη Σπάρτη, όπου επίσης θα έχει επαφές με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας (Ξενοδοχείο «SPARTA INN»-ώρα 17:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή