Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 22:03
UPD:24/10/2009 11:22
A- A A+

Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης με 180 ψήφους έναντι 126 ψήφων που συγκέντρωσε ο έταιρος υποψήφιος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Τον κ. Ξυνίδη πρότεινε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία του από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι:

Κουτσούκος Γιάννης (118 ψήφοι)

Μίχας Γιάννης (116 ψήφοι)

Ασκούνης Κώστας (114 ψήφοι)

Ανδρουλάκης Νίκος (106 ψήφοι)

Αντωνίου Τόνια (102 ψήφοι)

Οικονόμου Παντελής (102 ψήφοι)

Κουκουλόπουλος Πάρης (96 ψήφοι)

Κουσελάς Δημήτρης (88 ψήφοι)

Οθωνας Μανώλης (86 ψήφοι)

Χαλάτση Εφη (75 ψήφοι)

Παυλίδου Μαρία (74 ψήφοι)

Σακελλάρης Δημήτρης (66 ψήφοι)

Ράπτη Συλβάνα (65 ψήφοι)

Κισκηρά Χρυσάνθη (62 ψήφοι)

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για ένα περιφερειακό στέλεχος, να βρίσκεται σήμερα στη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κ. Ξυνίδης.

Ευχαρίστησε δε το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Κινήματος για τη μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό του, «που αντικατοπτρίζει την τιμή στις περιφερειακές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που δώσανε όλα αυτά τα χρόνια τον αγώνα, όπως επίσης και στην Περιφέρεια από την οποία προέρχομαι, την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης».

«Έχω συναίσθηση της ευθύνης και του δύσκολου έργου που έχουμε μπροστά μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και οφείλει να αλλάξει την πορεία της» πρόσθεσε ο κ. Ξυνίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «λειτουργούμε με αποκεντρωτική λογική, δίνουμε τις ευκαιρίες στα περιφερειακά στελέχη και στη νεότερη γενιά στελεχών να μπορέσουν να εργαστούν για το καλό του κόμματος και της πατρίδας».

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε όλες αυτές τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσω. Έχω την πίστη ότι οι σύντροφοί μου, στο σύνολό τους, θα σταθούν δίπλα μου, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο έργο αυτό» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή