Ζίκο: Ρισκάραμε περισσότερο απ' όσο έπρεπε

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009 11:18
A- A A+

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε αυτό το ματς. Ρισκάραμε παραπάνω από όσο θα έπρεπε και δώσαμε χώρο στον Εργοτέλη. Για μένα ένα σκορ όπως το 4-4 ή 5-4 θα αντιπροσώπευε το παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Ζίκο και συνέχισε λέγοντας: "Παρόλα αυτά οι παίκτες μου κατάφεραν να κερδίσουν. Γνωρίζω καλά πως είναι να παίζεις συνέχεια παιχνίδια. Μπήκαμε νωθρά σε αντίθεση με τον Εργοτέλη. Έκαναν αρκετά φάουλ αλλά στο τέλος οι παίκτες μας βρήκαν ρυθμό."

Για το αν αιφνιδιάστηκε από τον Εργοτέλη: "Ήμασταν έτοιμοι για αυτό το ματς. Απλά στην προσπάθεια για το δεύτερο γκολ, βγαίναμε όλοι μαζί μπροστά και δεν προσέχαμε τα νώτα μας. Με μια ομάδα όπως ο Εργοτέλης αυτό ήταν επικίνδυνο αφού είναι πολύ κοντά στις αντεπιθέσεις."

Για τον Στολτίδη: "Ξέρω πως δεν είναι αυτή η θέση. Σήμερα δεν είχαμε άλλον παίκτη για την θέση πίσω στον Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση και μπορούσε να σκοράρει με κεφαλιές. Παρότι έρχεται από τραυματισμό, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του. Ξέρω την θέση του κάθε παίκτη απλά μπροστά έχουμε τέσσερις παίκτες. Τον Γκαλέτι, τον Ζαϊρί, τον Μήτρογλου και τον Όσκαρ. Βγάζουμε με δυσκολία την μπάλα μπροστά. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ξεχνούν τις θέσεις τους και παίζουν όπου η ομάδα πονάει."

Για τυχόν μεταγραφική ενίσχυση: "Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος είναι έξυπνος και όλοι μπορούμε να δούμε που πάσχει η ομάδα."

Για τον Τοροσίδη: "Δέχτηκε μια κλωτσιά και ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό."

Για το ματς της Τρίτης: "Θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες. Θα δώσω χρόνο και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά αυτά θα τα δούμε καλύτερα από αύριο."

www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις