Σούπερ Λίγκα: Λεβαδειακός - Ηρακλής 1-0

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009 16:29
UPD:17:56
A- A A+

Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας κατάφερε να πάρει ο Λεβαδειακός σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το 1-0 αντιπροσωπεύει την ποιότητα του παιχνιδιού, το οποίο θύμιζε περισσότερο αγώνα επιβίωσης για τους ποδοσφαιριστές σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όλους καθώς μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαμε και όχι λόγω των τακτικών των δύο ομάδων, αλλά λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών και του πολύ άσχημο αγωνιστικού χώρου που ήταν ακατάλληλος για να γίνει παιχνίδι.

Ενδεικτικό είναι ότι στα πρώτα 45 λεπτά σημειώθηκαν μόλις δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Όμως, μόνο ο Λεβαδειακός χαμογέλασε, καθώς ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κοβαλέφσκι, στο 6ο λεπτό, να ανοίξει το σκορ.

Οι "πράσινοι" έκαναν επίθεση και οι αμυντικοί του Ηρακλή προσπάθησαν να διώξουν. Η μπάλα, όμως, κόλλησε στο χορτάρι λόγω της λάσπης και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Μπάρκογλου, ο οποίος έσκαψε τη μπάλα, για να μην κολλήσει, και ο Μουλόπουλος σούταρε με δύναμη, κάνοντας το 1-0.

Η άλλη φάση σημειώθηκε έπειτα από 37 λεπτά και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντιε βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και δοκίμασε ένα σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ένατξή του καθώς ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος για την ισοφάριση. Το σουτ του Ηλιάδη και η πολύ καλή κεφαλιά του Γιάκομπ δεν βρήκαν στόχο, όμως η ανάπτυξη των ομάδων ήταν πιο ορθολογική.

Μετά το 70ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε και θύμιζε αυτόν του πρώτου ημιχρόνου. Παιχνίδι κέντρου και τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα, όπως και έγινε.

Play by play

76° Φάση για τον Ηρακλή, πάλι με τον Γιάκομπ να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. 58° Κοντά στην ισοφάριση ο Ηρακλής! Ο Γιάκομπ παίρνει την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Έπστάιν, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

53° Ο Ηλιάδης απειλεί για λογαριασμό του Ηρακλή. Δοκίμασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

43° Πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή, με τον Ντιε να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

6° ΓΚΟΟΟΛ!! 1-0 με τον Μουλόπουλο! Οι αμυντικοί του Ηρακλή, προσπάθησαν να διώξουν, η μπάλα κόλλησε, ο Μπάρκογλου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια αυτή και σήκωσε τη μπάλα στον Μουλόπουλο που σούταρε και άνοιξε το σκορ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης (91' Μπαλβορίν), Ναπολεόνι, Παόυλο Κόστα (46' Μαχαίρας), Μπάρκογλου (46' Βασιλείου).

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντιε (66' Βουτσιάς), Έπστάιν, Γιάκομπ, Ιωαννίδης (77' Γιάντσης), Παπαζαχαρίας, Ηλιάδης (66' Κονέ), Μπόσνιακ.

www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις