Ο Ζίκο και ο «τυχερός» Τοροσίδης

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009 17:17
A- A A+

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, μίλησε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει. Τυχερός στην ατυχία του ο Βασίλης Τοροσίδης, υπέστη απλή κάκωση τελικά…

Στο καθιερωμένο σχόλιο του Ζίκο στο blog του, ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφέρει μεταξύ άλλων, πως στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης", θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι Κρητικοί, ενώ σημειώνει ότι κριτήριο για την κορυφή, θα παίξουν τα δύο παιχνίδια της σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι όπου ο αντίπαλος ήταν έπαιξε καλά ειδικά στα μαρκαρίσματα. Οι ποδοσφαιριστές μου αισθάνθηκαν το δυνατό ρυθμό και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. Κάναμε τη διαφορά χάρις στην ηρεμία και την μαχητικότητα που δείξαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Για άλλη μια φορά ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας σ' όλο το παιχνίδι. Το γκολ θα μπορούσε να έχει έρθει πριν, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε".

Όσο για τον Παναθηναϊκό και την κορυφή: "Το πρώτο κριτήριο για την πρώτη θέση είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια, αφού αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τον ΠΑΟΚ, η κορυφή θα μοιραστεί, από την στιγμή που δεν έχουμε παίξει τα μεταξύ μας παιχνίδια".

Τέλος, καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Η μαγνητική τομογραφία, έδειξε πως από τη σύγκρουσή του με το Γελαδάρη, στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη, αποκόμισε μία απλή κάκωση στο δεξί γόνατο.

Ο διεθνής άσος άρχισε ήδη αποθεραπεία, από την πορεία της οποίας, θα εξαρτηθεί το πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Πάντως είναι δεδομένη η απουσία του από το παιχνίδι για το Κύπελλο την Τρίτη, απέναντι στον Πανσερραϊκό και το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις