Ολυμπιακός: Ευκαιρίες στους «μικρούς» από Ζίκο

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 11:06

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, βλέπει πως βασικοί ποδοσφαιριστές του, χρειάζονται «ανάσες» και κόντρα στον Πανσερραϊκό την Τρίτη (17:00), για το Κύπελλο Hellas On Line, θα χρησιμοποιήσει αρκετά… πιτσιρίκια, κάποια από τα οποία, εντυπωσιάζουν με την ομάδα Νέων των Πειραιωτών.

A- A A+

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, βλέπει πως βασικοί ποδοσφαιριστές του, χρειάζονται "ανάσες" και κόντρα στον Πανσερραϊκό την Τρίτη (17:00), για το Κύπελλο Hellas On Line, θα χρησιμοποιήσει αρκετά… πιτσιρίκια, κάποια από τα οποία, εντυπωσιάζουν με την ομάδα Νέων των Πειραιωτών.

Έπειτα από μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο, με πολλούς και κρίσιμους αγώνες, ο Ζίκο καταλαβαίνει πως η κούραση είναι δεδομένη σε αρκετούς παίκτες του και θα φροντίσει κόντρα στον Πανσερραϊκό, να χρησιμοποιήσει πολλά από τα νέα παιδιά του συλλόγου, όπως είναι οι Σοϊλέδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης και Γ. Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ, απόντος του Νικοπολίδη, ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι "ανοικτά". Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε περισσότερα, μετά και το τέλος της τελευταίας, πριν το παιχνίδι, προπόνησης…

Ο Ζίκο έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο και μιλώντας τους στα αποδυτήρια, τόνισε πως αν συνεχίσουν έτσι, δουλεύοντας πολύ και σκληρά, σύντομα θα έρθουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο ¶γγλος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή του στη δράση, καθώς πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Μάλιστα, ίσως βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις