Σύρος: Σύλληψη 63χρονου για σωματεμπορία

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 11:06
A- A A+

Τη σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού στη Σύρο για σωματεμπορία ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν μεταξύ άλλων σημειωματάρια με πελατολόγιο για εκδιδόμενες αλλοδαπές, καθώς και επιταγές ύψους 6.623 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 25/10, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α Ερμούπολης ο 63χρονος και μια 24χρονη, υπήκοος Ουκρανίας, ο μεν πρώτος για παράβαση άρθρου 351 παρ. 2 Π.Κ ( Σωματεμπορία), η δε δεύτερη για παράβαση του Ν. 2734/99 ( Περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων).

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την τελευταία τριετία ο συλληφθείς προσέλαβε τουλάχιστον 54 νεαρές αλλοδαπές και αφού απέσπασε τη συναίνεσή τους με οικονομικά ανταλλάγματα, διευκόλυνε τη συνεύρεσή τους με ενδιαφερόμενους άνδρες σε ξενοδοχεία, αλλά και στην ιδιόκτητη κατοικία του, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σε κατ΄οίκον έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο, σημειωματάρια με πελατολόγιο, επιταγές ύψους 6.623 ευρώ, φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα.

Τόσο ο 63χρονος όσο και η 24χρονη αλλοδαπή θα οδηγηθούν σήμερα με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, στον εισαγγελέα Πλημ/κών Σύρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή