Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ χρειάζεται αναγέννηση και όχι επανίδρυση

Περιοδεία στην Πιερία
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 17:08
UPD:17:09

Σε ό,τι αφορά δε τον Αντώνη Σαμαρά, η κα. Μπακογιάννη επεσήμανε ότι η ίδια έχει γυρίσει σελίδα και «δεν έχει νόημα να θυμόμαστε αυτά που μας πληγώνουν».

A- A A+

«H ΝΔ δεν είναι διχασμένη. Είναι λαβωμένη, είναι πικραμένη και χρειάζεται αναγέννηση και όχι επανίδρυση», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην ΕΤ-3.

Σε ό,τι αφορά δε τον Αντώνη Σαμαρά, επεσήμανε ότι η ίδια έχει γυρίσει σελίδα και «δεν έχει νόημα να θυμόμαστε αυτά που μας πληγώνουν».

Η κ. Μπακογιάννη πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Πιερίας, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε σε μέλη και στελέχη του κόμματος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης και επισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Στην Πιερία, επισκέφθηκε το ρέμα Ξηρολάκκι, το οποίο υπερχείλισε, καλλιεργημένες εκτάσεις που πλημμύρισαν στις διασταυρώσεις προς Βροντού και ¶γιο Σπυρίδωνα και τον ποταμό Αίσωνα, ενώ ενημερώθηκε από το νομάρχη Γιώργο Παπαστεργίου για την έκταση των ζημιών και την πορεία των ερευνών για τον αγνοούμενο.

Μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε την ανάγκη να γίνει και πάλι η ΝΔ η μεγάλη παράταξη που θα κυβερνήσει εκ νέου τη χώρα και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των μελών και στελεχών του κόμματος στις διεργασίες που θα ακολουθήσουν.

Υπογράμμισε δε πως αν εκλεγεί πρόεδρος, δεν μπορεί με θαύματα να εξαφανίσει τη διαφορά των 10 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και με τη βοήθεια των μελών κα στελεχών θα τα καταφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή