Κουτσιανικούλης: «Θέλουμε την πρόκριση»

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 18:34
UPD:18:42
A- A A+

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ΟΦΗ δεν μπορεί να περιμένει. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τους Ηρακλειώτες για τον θεσμό του Κυπέλλου στην Κρήτη. «Θέλουμε την πρόκριση» λέει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Όσο κι αν θέλανε στον ΠΑΟΚ να ασχοληθούν με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα πολλά λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς δεν μπορούν να το κάνουν λόγο ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου για τον θεσμό του Κυπέλλου σε νοκ άουτ παιχνίδι τους νησιώτες στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο ΠΑΟΚ που έχει δημιουργήσει παραδόσεις, τόσο αρνητικές, όσο και θετικές, στο Κύπελλο, θέλει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, καθώς ο αντίπαλος θα θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει στα ίσια μεγάλες ομάδες του Πρωταθλήματος και ότι κακός βρίσκεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Χαρακτηριστικές είναι οι τοποθετήσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση καθώς ο θεσμός αυτός μας ενδιαφέρει πάρα πολύ», τόνισε ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε μετά από το τέλος της σημερινής (26/10) προπόνησης την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/10) το πρωί για το Ηράκλειο της Κρήτης. Σ' αυτή συμμετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσερ, Βερόν, Βιεϊρινια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Αμπουμπακάρι, Φιλομένο, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς και ο τιμωρημένος Βλάνταν Ίβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα "πετάξει" για το Ηράκλειο το πρωί (09:20) της Τρίτης και το μεσημέρι (15:30) της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου.

Ιστορική θεωρείται η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ. Στις 16.00 άνοιξαν οι πόρτες του αθλητικού κέντρου του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, για να προπονηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως σύντομα θα μπει στο αθλητικό κέντρο και η επαγγελματική ομάδα. Ένα όνειρο, λοιπόν, γίνεται πραγματικότητα, έστω και αν ο άνθρωπος που, ουσιαστικά, το ενσάρκωσε, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δε βρίσκεται πλέον στην προεδρία του συλλόγου. με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν πως σύντομα θα μπει στο αθλητικό κέντρο και η επαγγελματική ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις