Κύπελλο: Χωρίς έξι ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 19:21
A- A A+

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει αύριο ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Ο τραυματισμός του Χαλκιά και η αποβολή του Ίβιτς προσέθεσε ακόμη ένα πρόβλημα στα ήδη πολλά του Σάντος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Ο Χαλκιάς έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί την Τρίτη, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί αναγκαστικά και πάλι ο Ντάριο Κρέσιτς. Παράλληλα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο υποφέρει από μία θλάση στον προσαγωγό, που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής, με συνέπεια να τίθεται εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο (μετά την αποβολή του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό) Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και στους τραυματίες Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Λούσιο Φιλομένο και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Οι 18 παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ και αποτελούν την αποστολή είναι οι: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου και Φωτάκης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (9:20) για την Κρήτη και το μεσημέρι (15:30) θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις