Ντ. Μπακογιάννη: Η συμφωνία είναι σαφής, μιλάει για μέλη

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 09:26
UPD:10:47
AΠΕ/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

A- A A+

Πλήρη κάλυψη στο Δημήτρη Σιούφα παρέσχε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ανοικτή αντιπαράθεσή του με τον Δ. Αβραμόπουλο για την πρόταση εκλογής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο από τα μέλη του κόμματος, αλλά και από τους φίλους http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1733721 .

«Δεν θα ξαναμπώ σε συζήτηση επί της διαδικασίας. Ο κ. Σιούφας στάθηκε στα συμφωνηθέντα και στην υπογραφή την οποία και οι τέσσερις βάλαμε, το κείμενο είναι σαφές, μιλάει για μέλη. Θα πάμε στην Κεντρική Επιτροπή, είναι κυρίαρχο όργανο και εκείνη θα αποφασίσει», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη ερωτηθείσα σχετικά, μετά τη συνάντησή της με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ντ. Μπακογιάννη: Η συμφωνία λέει για μέλη, θα αποφασίσει η Κ.Ε.

Ντ. Μπακογιάννη: Η συμφωνία λέει για μέλη, θα αποφασίσει η Κ.Ε.

«Εχουμε υπογράψει όλοι μία συμφωνία, μιλάει για μέλη που μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να ψηφίσουν», παρατήρησε η κ. Μπακογιάννη, θέση με την οποία συμφώνησε και ο κ. Ψωμιάδης.

«Ενωμένοι ξεκινάμε τη νέα αφετηρία, ενωμένοι θα τερματίσουμε. Είμαστε αδελφωμένοι», τόνισε από την πλευρά του ο νομάρχης.

«Εγώ έμαθα να σέβομαι την υπογραφή μου. Σίγουρα εμμένω στις θέσεις τις νέες που εξέθεσα. Από κει και πέρα στην Κ.Ε. θα καταθέσουμε τις απόψεις και η Κ.Ε. θα αποφασίσει», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης και επιβεβαίωσε ότι η απόφαση των τεσσάρων υποψηφίων ήταν αυτή που είπε η κ. Μπακογιάννη.

Π. Ψωμιάδης: Εγώ έμαθα να σέβομαι την υπογραφή μου

Π. Ψωμιάδης: Εγώ έμαθα να σέβομαι την υπογραφή μου

Στην ερώτηση αν έχει δίκιο ή όχι που διαμαρτύρεται ο κ. Αβραμόπουλος, απάντησε: «Ολοι έχουν δίκιο σε αυτή την παράταξη, αλλά πού θα το βρούμε...»

Χθες, υπενθυμίζεται, από το γραφείο του κ. Αντώνη Σαμαρά έγινε γνωστό ότι ο ίδιος δέχεται την πρόταση του κ. Αβραμόπουλου για διεύρυνση της εκλογικής βάσης που θα εκλέξει τον αρχηγό της ΝΔ στους φίλους και όχι μόνο στα μέλη, αρκεί -όπως υπογραμμίστηκε- να συμφωνήσουν όλοι.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει αύριο στις 18:00, συνάντηση με τον κ. Ψωμιάδης στο γραφείο του στη Νομαρχία, ενώ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, το νομάρχη θα επισκεφθεί ο έτερος υποψήφιος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή