Β. Μεϊμαράκης: «Λουδοβίκεια λογική» στη διαδικασία εκλογής

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 13:43
A- A A+

Η απόφαση για τη διαδικασία εκλογής προέδρου ελήφθη με «λουδοβίκεια λογική», σχολίασε ο Β. Μεϊμαράκης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραστεί στο συνέδριο της ΝΔ.

«Οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Δ. Σιούφας με "λουδοβίκεια λογική" συναποφάσισαν τη διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος χωρίς να ακούσουν απόψεις και να γίνει συζήτηση», δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης μιλώντας στη ΝΕΤ.

Ο κ. Μεϊμαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραστεί στο συνέδριο της ΝΔ, αν αυτό διαρκέσει δύο – τρείς ώρες, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να εξευτελίζεται η έννοια του οργάνου».

¶φησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραστεί στο συνέδριο της ΝΔ, αν αυτό διαρκέσει δύο – τρείς ώρες, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να εξευτελίζεται η έννοια του οργάνου».

Έκανε ακόμη φανερή την πρόθεσή του να αποστασιοποιηθεί από τις διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να μένει χωρίς αντιπολίτευση και πρόσθεσε ότι σταδιακά θα αποσυρθεί στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε επίσης πως δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος το Σάββατο, γιατί –όπως είπε- σύμφωνα με το πρόγραμμα που του έχει δοθεί, δεν προβλέπονται τοποθετήσεις και συζήτηση, αλλά μόνο ομιλίες του προέδρου και των υποψηφίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή