Κύπελλο: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 18:57
UPD:19:05
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έπεσε θύμα έκπληξης και έμεινε εκτός από τον θεσμό του Κυπέλλου αφού έχασε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 3-1. Λεοζίνιο, Αθανασιάδης και Ριμόλντι τα τέρματα των νικητών, ο Μήτρογλου σκόραρε για τους ηττημένους. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι «ερυθρόλευκοι».

Στο πρώτο μέρος ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ ενός πρώην ερυθρόλευκου.

Ο Λεοζίνιο πήρε το όπλο του στο 16ο λεπτό και με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της εστίας του Ούρκο Πάρντο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος πήγε να κάνει το 2-0 αλλά ο Ισπανός κίπερ με δεύτερη προσπάθεια του πήρε την μπάλα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα προβλήματα κυρίως στην ανάπτυξη. Μονόπλευρη επιθετική δραστηριότητα, με τον Γκαλέτι να κάνει επελάσεις χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Από τα αριστερά ο Όσκαρ απολάμβανε το θέαμα που προσέφεραν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ενώ όταν έπρεπε να πάει στην μπάλα σφύριζε αδιάφορα. Τραγική εμφάνιση από τον Ισπανό, ο οποίος δεν βοήθησε ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον πιο άσχημο τρόπο για τον Ολυμπιακό, αφού στο 52ο λεπτό ο Αθανασιάδης με κεφαλιά νίκησε τον Πάρντο και έκανε το σκορ 2-0. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ζίκο είχε περάσει τον Ζαϊρί στην θέση του Μαρέσκα, ο οποίος ήταν εμφανώς έξω από τα νερά του.

Ο Βραζιλιάνος συνέχιζε να κάνει αλλαγές και στο 59ο λεπτό πέρασε στην θέση του Στολτίδη τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γκαλέτι έστρωσε στον νεοεισελθόντα μέσο, αυτός με την σειρά του βρήκε τον Μήτρογλου και ο φορμαρισμένος στράικερ με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα του Πειραιά.

Στο 80ο λεπτό ο Σοϊλέδης, ο οποίος είχε περάσει στην θέση του κακού Όσκαρ, έκανε γλυκιά σέντρα στον Γκαλέτι, αυτός με κεφαλιά έβγαλε μόνο του με κενή εστία τον Μήτρογλου αλλά το σουτ του Έλληνα επιθετικού έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπλόκαρε με το χέρι το σουτ του Αθανασιάδη πάνω στην γραμμή και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλε τον έμπειρο αμυντικό. Ο Ριμόλντι ευστόχησε στο πέναλτι και οι Σερραίοι είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση. Κάπου εκεί τελείωσε η παράσταση και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Σκάντλια, Παπάζογλου(74΄Καλί), Ανάκογλου (71΄Κοντός), Ριμόλντι, Τάντιτς (77΄Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Γεωργίου

Ολυμπιακός: Πάρντο, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Στολτίδης(59΄Γ.Παπαδόπουλος), Μαρέσκα(46΄Ζαϊρί), Λεντέσμα, Γκαλέτι, Οσκαρ(77΄Σοϊλέδης), Μήτρογλου

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις