Aιματηρή επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγ. Παρασκευής

Δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματισμένοι
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 22:08
UPD:28/10/2009 10:06
A- A A+

Επίθεση εναντίον αστυνομικών σημειώθηκε στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής λίγο πριν από τις 10 το βράδυ. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, μια γυναίκα και τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρότερα.

Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι έχουν δεχθεί σφαίρες στον θώρακα και στην κοιλιά. Παράλληλα, ένας πολίτης που περνούσε συμπτωματικά από το σημείο, λιποθύμησε από το σοκ και διακομίσθηκε προληπτικά στον Ερυθρό Σταυρό.

Από τους αστυνομικούς οι δύο μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και οι άλλοι δύο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις και επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν ήταν αυτόματο, ενώ από τους κάλυκές του ερευνάται εάν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.

Στον τόπο βρίσκονται ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών που ερευνούν το χώρο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι πανομοιότυπες επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα έχουν σημειωθεί στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας από τον «Επαναστατικό Αγώνα» και στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού από τη «Σέχτα Επαναστατών».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή