Υπέρ της πρότασης Δ. Αβραμόπουλου ο Β. Μεϊμαράκης

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 12:18
A- A A+

Τριήμερο ανοικτό συνέδριο και ντιμπέιτ την τελευταία του ημέρα με τη συμμετοχή των συνέδρων και των υποψηφίων πρότεινε μιλώντας στον Real Fm o κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Πνιγόμαστε σε μία κουταλιά νερό, τεχνητή η διαμάχη αν θα υπογράψουν τα μέλη ή όχι» συμπλήρωσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ιστορικές σελίδες αυτές που γράφονται στη ΝΔ, τις οποίες όπως είπε, «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα, νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία» και συνέχισε: «Η λέξη συνέδριο εμπεριέχει την έννοια του διαλόγου. Είναι μία σειρά διαδικασιών που ζυμώνονται από κάτω προς τα πάνω (...)Εάν δεν υπάρχει διάλογος δεν υπάρχει συνέδριο».

Ο κ. Μεϊμαράκης τάχθηκε υπέρ της πρότασης Αβραμόπουλου, χαρακτηρίζοντας υποκριτικό το να κληθεί να ψηφίσει η βάση χωρίς να μπορεί να τοποθετηθεί. Χαρακτήρισε προσχηματική τη διαμάχη, κάνοντας λόγο για γραφειοκρατικό ζήτημα.

Παράλληλα έθεσε θέμα χρόνου, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που αποσύρθηκε η Singular «είναι όλα στον αέρα». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πρότεινε να ζητηθεί από τον υπουργό Εσωτερικών να παραχωρήσει στη ΝΔ τα ΚΕΠ που έχουν online σύστημα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς πρόβλημα και συνέχισε: «Μου απαντούν ότι είμαι γκρινιάρης» για να συμπληρώσει: «Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ αλωνίζει, έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και εμείς ασχολούμαστε με θέματα που η κοινωνία μας γυρίζει την πλάτη και βαριέται».

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε την πρόταση του για τριήμερο συνέδριο. Γνωστοποίησε ότι θα είναι παρών στην ομιλία του Κ. Καραμανλή και ακολούθως θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι, ενώ πρότεινε να τοποθετηθούν οι σύνεδροι του Σάββατο και την Κυριακή να γίνει ένα ντιμπέιτ των συνέδρων με τους υποψηφίους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή